DARPHIN-kasvohoito HEMMOTTELEVAA AROMATERAPEUTTISTA IHONHOITOA Salli itsellesi kauneuden ja hyvänolon hoitonautinto. Sinulle henkilökohtaisesti, ihosi tarpeiden ja toivomustesi mukaan suunniteltu DARPHIN hoitonautinto uudistaa energisyydellesi ja henkilökohtaiselle hyvinvoinnillesi tärkeät voimavarat. Jokainen DARPHIN hoitonautinto on ainutlaatuinen. DARPHIN hoitotuotteet pohjautuvat luonnon puhtaimpien kasviuutteiden, eteeristen öljyjen sekä pitkälle viedyn huipputeknologian harmoniseen yhteisvaikutukseen.

Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihosi silkinpehmeäksi.

Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollutta ihosolukkoa ja ihostasi tulee nuoremman ja tervemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Sokeroinnin jälkeen ihoon helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät ihollesi nopeasti ja tatuoinnitkin kirkastuvat kun kuollut ihosolukko poistetaanUseiden sokerointikäsittelyjen jälkeen karvatuppisi surkastuu. Karva muuttuu koko
ajan hennommaksi. Koska sokeri voi poistaa lyhimmät ja hennoimmat
karvat, on mahdollista poistaa karvat niiden varhaisessa kasvuvaiheessa.
Tämä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen. Sinä saat täten
yhä paremman ja pehmeämmän tuloksen.


YUMI Lashes on ainutlaatuinen hoito ripsillesi, joka kaunistaa ripsesi tehden niistä näyttävät, yhdessä kestovärin kanssa. YUMI lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden ripsesi näyttämään tuuheammilta ja pidemmiltä.

YUMI Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnollist ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa ja irto-osia.

ME TARVITSEMME TOISIAMME

Kauneushoitola on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asialla ja valmis palvelemaan tänäänkin. Haluamme huolehtia sinusta. Asiakkaat, jotka nauttivat hoitolahoidoista ovat osaavissa ja turvallisissa käsissä. Kauneushoitolassa huomioidaan erityisellä tarkkuudella tämä poikkeuksellinen aika. Sallithan itsellesi kauneuden ja hyvänolon hoitonautinnon sekä täydellisen rentoutumisen hetken!

On ihanaa hoitaa itseään myös kotona. Kosmetologin ohjeistuksella valitut ihonhoitotuotteet huomioivat ihon kunnon, tarpeet ja omat henkilökohtaiset toiveet. Ne tuovat lempeän ihonhoitorutiinin kotiin. Miellyttävät tuoksut, pehmoiset koostumukset ja hoitotulokset ovat nautinnollisia ja kohentavat mielialaa. Tuovat ne toki mielihyvää myös lähimmäiselle. Kenties tämä kotiin rauhoitettu aika tarjoaakin ihastuttavan tilaisuuden hoitaa itseään ja läheisiä. Hoidettuna on hyvä olla. Hoitaminen palkitsee moninkertaisesti.

Me toimitamme sinulle ihastuttavat tuotteet kotiin kuljetettuna tai postitse. Soita 010 323 7599

Kauneushoitola on paikka, jossa hyvinvointi, itsensä hoitaminen ja positiivisuus tuovat valoa tulevaan.